Kjem gamalost på blå resept?
8. May 2014
Oppskrift: Panert torsk i gamalost
20. April 2017

Til 2 porsjonar:

1 kesam naturell/vanilje
1 banan
2 ts brunt sukker
ca 20g Gamalost
ca 3 ts honning
litt grovhakke valnøtter (kan sløyfast)
rørte bringebær (evt. moste bringebær m/sukker
litt appelsin

Tillaging:

Mos banan med kesam og brunt sukker ved hjelp av stavmiksar. Ha det over i to glas (eller fleire viss du vil ha mindre porsjonar). Finhakk Gamalost og rør i honning og nøtter og fordel dette på toppen av kesamblandingen rett før servering.

Pynt glaset med rørte bringebær og små appelsinbitar eller anna frukt etter smak.

OBS! Banansom er blanda med kesam kan bli utsett for bruning etter ei stund. Dette gjer ikkje noko med smaken, men fargen vert mørkare.

Håpar det fell i smak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *